Maqedoni: Regjistrohen 186 raste të reja, 85 të shëruar dhe 7 të vdekur

Maqedoni: Regjistrohen 186 raste të reja, 85 të shëruar dhe 7 të vdekur

Gjatë 24 orëve të fundit Ministria e Shëndetësisë nga 1674 teste të kryera ka regjistruar 186 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19. Shkup-56, Kumanovë-16, Shtip-8, Prilep-7, Tetovë-10, Strugë-6, Strumicë-12, Kriva Pallankë-3, Radovish-2, Koçanë-17, Probishtip-1, Makedonski Brod-1, Valandovë-1, Dellçevë-1, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-3, Resnje-1.

Sot Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 85 pacientë të shëruar dhe 7 pacientë që kanë humbur betejën me Kovid-19.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *