Mesazhi nga koha e karantinës nga Venhar Ramadani

Mesazhi nga koha e karantinës nga Venhar Ramadani

Pershendetje, faleminderit. Ju si jeni?
Kam mesuar se duhet shume durim per te qendruar me gjate se diteve normale. Durimi kur testohet eshte mire. Dhe normal, kam mbushur baterite.

/bonzo.info/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *