Ministri Shëndetësisë paralajmëron punësimin e 250 mjekëve specialistë

Ministri Shëndetësisë paralajmëron punësimin e 250 mjekëve specialistë
Foto: Venko Filipçe MInistri i Shëndetësisë së Maqedonisë Veriore

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, paralajmëroi punësimin e mjekëve specialist me çka edhe vërtetoi se janë siguruar mjetet financiare.

“Me specialistët privatë kemi pasur një numër të madh të takimeve dhe dhamë premtim. Janë siguruar mjetet financiare për rreth 250 specialistë të cilët do të punësohen në institucionet shëndetësore publike”, u shpreh Filipçe.

Ministri Filipçe theksoi se punësimet kanë për qëllim që punonjësit shëndetësorë ta shohin të ardhmen në vendin e tyre dhe jo jashtë./Telegrafi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *