MPB: 614 gjoba për mosmbajtje të maskës

MPB: 614 gjoba për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (23/24.12.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtë 614 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Ministria për Punë të Brendshme apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *