MPB: Gjoba për 761 qytetarë për mosmbajtjen e maskës

MPB: Gjoba për 761 qytetarë për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit, në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 761 shkelje për mosmbajtje të pajisjeve mbrojtëse.Ministria e Punëve të Brendshme apelon që qytetarët të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara në Qeveri për mbrojtje nga virusi Covid-19

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *