MPB: Në 24 orët e fundit janë sanksionuar 461 persona për mosmbajtjen e maskës

MPB: Në 24 orët e fundit janë sanksionuar 461 persona për mosmbajtjen e maskës

Shkup, 2 korrik 2020 (MEDIAL) – Gjatë 24 orëve të fundit policia në territorin e shtetit ka regjistruar 461 kundërvajtje të masës për mbajtjen e maskës mbrojtëse në fytyrë.

Nga MPB-ja apelojnë deri tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19. fb/medial.mk

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *