MPB: Regjistron 358 shkelje për mosmbajtje të maskës

MPB: Regjistron 358 shkelje për mosmbajtje të maskës
Foto: Ilustrim

Gjatë 24 orëve të fundit (20/21.01.2021) në gjithë territorin e vendit MPB-ja ka regjistruar gjithsejtë 358 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, si masë preventive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *