MPJ: Në periudhën e ardhshme të realizohen udhëtime të shpeshta në relacionin Shkup – Sofje

MPJ: Në periudhën e ardhshme të realizohen udhëtime të shpeshta në relacionin Shkup – Sofje

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani këtë javë kishte komunikim me Ministren për punë të Jashtme të Republikës së Bullgarisë, Ekaterina Zahkarieva ku kishte rënë dakord që gjatë ditëve të ardhshme të shkëmbëhen propozime nga të dy palët për Planin Aksionar.

“Roli i përfaqësuesit special Buçkovski është që në mënyrë të rregulltë të udhëtojë për në Bullgari me qëllim që të ndjekë Planin Aksionar dhe nxitjen e bashkëpunimit me ministritë në vijim. Në këtë drejtim është e pritur që në periudhën e ardhshme të realizohen udhëtime të shpeshta në relacionin Shkup – Sofje”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Jashtme të RMV-së./Telegrafi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *