Mundësi masteri në Japoni.

Mundësi masteri në Japoni.

Diplomohuni në nivelin master në Universitetin Shtetëror të Japonisë.

Ritsumeikan Asia Pacific University, njihuni dhe përjetoni kulturën Japoneze, përballuni me perspektiva të reja për të ardhmen tuaj dhe zgjeroni njohuritë tuaja. Për më tepër informacion klikoni këtu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *