Ndiqeni “Grish Caffe”!

Ndiqeni “Grish Caffe”!

Rrugëtimi i “Grish-Caffe” në mbështetjen e konsumatorëve do t’iu mundësojë që të realizonjë m që në një të ardhme të shkurtër të realizojë proiekte që do të jenë në favor të qytetarëve dhe studentëve në qytetin e Tetovës!

GRISH CAFFE” gjendet me dy lokacione në Tetovë dhe është mjaft familjar për shumë njerëz!

Shkoni dhe vizitoni kënaqësitë që jo gjithëkund provohen!

 

/G.A/

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *