Nëna dhe djali gjenden të vdekur në shtëpinë e tyre në Shkup

Nëna dhe djali gjenden të vdekur në shtëpinë e tyre në Shkup
Foto: Iliria News Agency

Gruaja 97 vjeçare dhe i biri i saj janë gjetur të vdekur në rrugën “Prizrenska” në Shkup.

Trupat e të vdekurve janë gjetur dje pas orës 20:00.

Vdekja është konstatuar nga Mjeku i Ndihmës së Shpejtë pa shenja dhune, ndërsa me urdhër të Prokurorit Publik trupat e të vdekurve janë çuar për autopsi./Telegrafi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *