Nesër do të protestohet në Shkup

Nesër do të protestohet në Shkup
Foto: Ilustrim

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar, se për nesër, 26.03.2021 është paralajmëruar protestë në Shkup.

Protesta do të fillojë në ora 13:30 nga Parku i Çairit, ndërkaq do të marshohet deri te Qeveria e Maqedonisë së Veriut.

Si rezultat, të bllokuara do të jenë rrugët si: “Hristijan Todorovski Karposh”, “Xhon Kenedi”, “Cvetan Dimov”, “Kërste Misirkov” dhe bulevardi “Goce Dellçev”, transmeton TV21.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *