Nga Albatros Rexhaj!

Nga Albatros Rexhaj!

Luftë, dashuri dhe luftë,, zjarri i zemrës sime përballë akullit të qëndrimit tënd, e në atë vërshim absurdi që shpërthen mes nesh, mes dallgësh të egra të të gjitha anktheve tona, atje diku, unë dhe ti, po mbahemi për një degë.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *