Nikollovski: Me sistemin “E-inspektor” do të zvogëlohet ndikimi subjektiv i secilit inspektor

Nikollovski: Me sistemin “E-inspektor” do të zvogëlohet ndikimi subjektiv i secilit inspektor
Foto: MIA

Këtë vit, do të vendoset një sistem i ri elektronik i inspektimit, i ashtuquajturi “E-inspektor”, njoftoi zv. kryeministri për luftën kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe burimeve Njerëzore, Ljupço Nikollovski.

“E-inspektori, do të lidhë të gjitha 28 shërbimet e inspektimit nën kujdesin e Këshillit të Inspektimit. Ky sistem do të zvogëlojë ndikimin subjektiv të secilit inspektor, nëse, ku dhe çfarë lloj kontrolli do të kryejë”, theksoi Nikollovski./Telegrafi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *