Njihuni me studentin më të vjetër në botë, përgatitet të marrë diplomën e tij të 14-të

Njihuni me studentin më të vjetër në botë, përgatitet të marrë diplomën e tij të 14-të
Foto: Stato Quotidiano

Emri i tij është Leonardo Altobelli, ai jeton në Troia (Foggia), më 15 mars ai mbushi 88 vjeç, ai ka 13 grada dhe disa tituj akademikë të tillë si master në Kriminologji dhe Psikologji Investigative të Universitetit të Foggia të sapo marrë duke paraqitur një tezë të titulluar “Varja”.

Në jetë ai është një mjek i përgjithshëm në pension dhe në 1984 ai ishte gjithashtu kryetar i qytetit të Trojës.

Tani ai po përgatitet të marrë diplomën e tij të 14-të në Shkencat Investigative: ai tashmë është regjistruar në kurs. “Unë jam studenti më i vjetër në botë dhe i dyti më i suksesshëm,” shpjegon ai.

Këto janë gradat dhe titujt që shfaqen në CV e mjekut: Mjekësia dhe Kirurgjia e marrë në Siena në ’69, Drejtësi, Shkencë Politike, Letërsi, Filozofi, Arkeologji, diplomë e dyfishtë në Pedagogji, Bujqësi dhe Shkencë dhe Teknologji Ushqimore, Shkencë Turizmi, Histori dhe Bioteknologji . (ANSA)

E .S / SCAN-Tv/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *