NPK “Tetova”: Uji është i sigurt për pije

NPK “Tetova”: Uji është i sigurt për pije

Nga Ndërmarrja Publike Komunale “Tetova” Tetovë njoftojnë qytetarët se uji është i sigurt për pije.

LAJMËRIM

Të nderuar qytetar, NPK TETOVA Tetovë ju lajmëron se në bazë të analizave nga Qendra për Shëndet Publik -Tetovë, uji për pije i përgjigjet parametrave të Rregullores për ujë të pijshëm, DHE ËSHTË I SIGURT PËR PIJE.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *