Nuk ka propozime për masa të reja kufizuese nga Komisioni për Sëmundje Infektive

Nuk ka propozime për masa të reja kufizuese nga Komisioni për Sëmundje Infektive

Komisioni për Sëmundje Infektive sot ka mbajtur mbledhje ku nuk janë propozuar masa të reja kufizuese për mbrojtje nga Kovid-19, kanë thënë për MIA-n nga Ministria e Shëndetësisë.

Mbetet apeli për respektim të plotë të masave që janë në fuqi siç janë ndalesa për punë të objekteve hotelerike pas orës 21, grupimi i më shumë se katër personave gjatë 24 orëve si dhe respektimi maksimal i protokolleve të të gjithë operatorëve ekonomikë.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *