Nuk nevojitet PCR test për njerëzit që udhëtojnë tranzit nëpër Serbi

Nuk nevojitet PCR test për njerëzit që udhëtojnë tranzit nëpër Serbi
Foto: Lajm

Udhëtarëve që kalojnë tranzit nëpër Sërbi nuk ju duhet testi PCR. Informacioni është zyrtar dhe i konfirmuar nga agjencitë prestigjioze turistike të vendit.

Informacioni se shteti Sërb kërkon test PCR për gjithë njerëzit është i rremë dhe manipulativ.

Andaj ua bëjm me dije gjithë bashkatdhetarëve, veçanërisht atyreve që duan të vijnë për pushime në vendlindje këtë ta bëjn pa hamendje./tv globi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *