Nxënësit nga ShPM ” Jahja Kemal ” edhe njëherë e prezentuan vendin tonë në shkencë në ASEF (Panairi i Shkencave dhe Inxhinierisë Shqiptare)

Nxënësit nga ShPM ” Jahja Kemal ” edhe njëherë e prezentuan vendin tonë në shkencë në ASEF (Panairi i Shkencave dhe Inxhinierisë Shqiptare)

Nxënësit nga ShPM ” Jahja Kemal ” edhe njëherë e prezentuar vendin tonë në shkencë në ASEF (Panairi i Shkencave dhe Inxhinierisë Shqiptare).
14 medalje ari
21 medalje argjendi
19 medalje bronzi
Urime nxënësve që morën pjesë në Panairin Shqiptar të Shkencës dhe
Inxhinierisë (ASEF) i cili është një konkurs vjetor i bazuar në projekte, i përqendruar në përmirësimin e cilësisë së arsimit shkencor, rritjen e interesit të nxënësve në shkencë dhe sigurimin e njohjes për arritjet e jashtëzakonshme nga nxënësve të skollave fillore dhe të mesme.
Ata kanë konkurruar në kategori të ndryshme si Robotikë, Robotikë Sumo, dhe Kontrolli i Hardware me Arduino, Krijimi i faqes në internet, Dizajn posteri, Dizajn industrial, Lojërat kompjuterike, film i shkurtër, sociologji, shkencë biologjike-kimike, mjedis dhe inxhinieri.
Ne jemi tepër krenarë që kemi një komunitet kaq të talentuar dhe unik të nxënësve, saqë jemi të nderuar t’i quajmë ata intelektualë të rinj.
Urojmë më shumë suksese në garat të ardhshme.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *