Për herë të parë, Angela Martini si shkrimtare!

Për herë të parë, Angela Martini si shkrimtare!

Anglela Martini, bukuroshja shqiptare ka njoftuar në llogarinë e saj në Instagram se libri i saj i parë del së shpejti në treg.

Love, Hope, Light” do të titullohet libri i cili do të hidhet ne treg për herë të parë në Panairin e Librit në Tiranë, në datat, 13, 14 dhe 15. Ky libër flet për kuptimin e jetës duke pasur parasysh shembullin e jashtëzakonshëm të së ëmës së autores së librit, Anglena Martini. Angela Martini do të jetë vetë aty kështu që 1 rrugë e 2 punë. Takoni nga afër Angelan, merrni dhe librin me autograf.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *