Princi Edward viziton Maqedoninë e Veriut!

Princi Edward viziton Maqedoninë e Veriut!
Photo credits: Heart Radio

Sot ne Filharmoninë e Maqedonisë, Ambasada Britanike në Shkup organizoi pritje për një rreth miqësh, për nder të prezencës së Lartësisë së Tij, Princ Edward, apo djali i vogël i Mbretëreshës Elizabeth.

Ajo çfarë la përshtypje të thella, ishte pika e baletit-vallëzimit, ku u panë balerina të shkolluara të vallëzonin bashkë me fëmijë me nevoja të veçanta. Një shembull i paparë deri tani i një kohezioni të këtillë. Ekskluzivisht, foto dhe video!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *