Program Veror Intershipi në Israel.

Program Veror Intershipi në Israel.
Haifa, Israel - September 29, 2016: View of the bay, downtown and the cable car, with locals and visitors, in Haifa, Israel

Programi veror i intershipit në Israel, është një mundësi shumë e mirë që i ofrohet studentëve të diplomuar dhe atyre që ende janë në proçes të studimeve.

Ky program ofrohet për të gjithë studentët nga çdo vend i botës, për çdo të ri i cili pëlqen sfidat dhe kërkon eksperienca të reja në formimin profesional te tij, në universitetet më të vjetra të Israelit dhe në qëndrat krzesore shkencore të vendit. Për më shumë informacion kërkoni këtu.

Image result for israel university

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *