Qeveria e RMV-së: Faza portokalli në gjithë shtetin, në periudhën prej 08.08. deri 14.08.2019

Qeveria e RMV-së: Faza portokalli në gjithë shtetin, në periudhën prej 08.08. deri 14.08.2019

Nga informacionet e marra nga meteo-alarmi nga Drejtoria për punë hidrometerologjike, në shtatë ditët e ardhëshme duke filluar nga e ejtja 08.08.2019 dhe deri me  14.08.2019, territori i gjithë shtetit do të jetë i kapluar nga temperatura të larta në fazë portokalli.

Luten qytetarët që të bëjnë kujdes të shtuar dhe të ju shmangen daljeve të panevojshme në rrugë në këtë periudhë të vitit.

Për më shumë informata, klikoni këtu.

/bonzo.info/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *