Rasti-TITANIK mbahet me 14 prill

Rasti-TITANIK mbahet me 14 prill
foto: koha.mk

Tri seancat e radhës për çështjen “Titanik” në Gjykatën Penale Shkup nuk do të mbahen për shkak të izolimit të disa prej të pandehurve.

“E informojmë publikun se seancat e planifikuara për në 05, 09 dhe 12 prill të vitit 2021, shtyhen për shkak të izolimit të disa prej të pandehurve. Seanca e radhës është caktuar për 14 prill”, njoftoi Gjykata Themelore Penale Shkup. /zhurnal

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *