Rihapet vendkalimi kufitar në Evzoni

Rihapet vendkalimi kufitar në Evzoni
Foto: MIA

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) i njofton qytetarët se sipas informatave të pranuara nga Republika e Greqisë, sot në mëngjes prej ora 05:30 vendkalimi kufitar Evzoni është hapur për të gjitha llojet e trafikut ( hyrje dhe dalje).

Ky vendkalim kufitar ditë më parë ishte i mbyllur për shkak të grevës së doganierëve grek.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *