RMV: 428 raste të reja, 10 viktima dhe 128 të shëruar

RMV: 428 raste të reja, 10 viktima dhe 128 të shëruar

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1853 teste dhe 428 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

-Shkup 200
-Kumanovë 16
-Dibër 2
-Shtip 9
-Prilep 29
-Tetovë 30
-Strugë 2
-Veles 6
-Manastir 14
-Ohër 4
-Kavadarci 17
-Gostivar 5
-Gjevgjeli 15
-Strumicë 11
-Kriva Palankë 1
-Radovish 6
-Koçani 12
-Probishtip 1
-Makedonski Brod 2
-Pehçevë 1
-Berovë 5
-Valandovë 2
-Vinicë 3
-Delçevë 4
-Kratovë 2
-Sveti Nikole 3
-Kërçovë 11
-Resnje 10
-Negotinë 5

Humbën jetën 10 pacientë, dy pacientë nga Shkupi (60 dhe 66), një nga Kumanova (64), dy pacientë nga Prilepi (57 dhe 87), dy nga Tetova (75 dhe 53), një nga Struga (55), një nga Strumica (83vjet) dhe një pacient nga Kriva Pallanka (80vjet). Nga këta, 1 pacient humbi jetën jashtë spitalit, 9 të tjerët humbën jetën në spital.

Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 128 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 57
– Kumanovë 11
– Shtip 6
– Prilep 8
– Tetovë 8
– Strugë 2
– Veles 2
– Manastir 2
– Ohër 2
– Gostivar 2
– Strumicë 7
– Kriva Palankë 1
– Radovish 6
– Koçani 8
– Valandovë 1
– Kërçovë 5

Deri më tani, një total prej 221,011 teste të COVID -19 janë kryer në vend.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 23,628, numri i pacientëve të shëruar është 17,239, numri i atyre që humbën jetën është 834 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 5,555.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *