RMV: Sot takohen sekretarët e partive politike shqiptare ]

RMV: Sot takohen sekretarët e partive politike shqiptare ]
Foto: Ilustrim

Në Shkup sot do të takohen sekretarët e partive politike shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut, me fillim në ora 11:00, në Klubin e Deputetëve.

Pjesë e këtij takimi do të jenë sekretarët e partive politike të BDI-së, BESË-sës, PDSH-së, ASH-së dhe AA-së, pas zhvillimit të takimit pjesëmarrësit do të prononcohen me deklarata para mediave.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *