Sa kushton prerja e flokëve në nëpër botë? Zvicra do të ju habisë

Sa kushton prerja e flokëve në nëpër botë? Zvicra do të ju habisë

Nëse keni në plan një prerje flokësh, Cyrihu asnjëherë nuk është vendi që duhet ta bëni këtë.

Një analizë e bërë për shtetet në të cilat kushton më shumë dhe më pak prerja e flokëve, Cyrihu qëndron i pari me një çmim prej 62 dollarësh.

Ndërsa në mesin e shteteve, që kanë çmim të lartë për prerjen e flokëve, qëndron edhe Oslo, Norvegji (48.10 dollarë), Kopenhaga, Danimarkë (45.10 dollarë) e kështu me radhë.

Por, nëse prerja e flokëve në këto vende nuk është ide e mirë – të jesh parrukier – mbase do të jetë shumë fitimprurëse.

Më poshtë, e keni grafikun të cilin e ka publikuar “BusinessInsider”, të shihni çmimet në të gjitha vendet.

Image
/Periskopi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *