Shfaqja e filmit “Gardhi” në Winterthur

Shfaqja e filmit “Gardhi” në Winterthur

Ky film ka fituar disa çmime të rëndësishme evropiane, derisa tani do të shfaqet para publikut në diasporë dhe atij zviceran

Filmi “Gardhi” i regjisores Lendita Zeqiraj do të shfaqet sot dhe të premten në Winterthur të Zvicrës, shkruan albinfo.ch.
Ky film ka fituar disa çmime të rëndësishme evropiane, derisa tani do të shfaqet para publikut në diasporë dhe atij zviceran.
Sot filmi do të shfaqet nga ora 16:30 në Casinotheater Winterthur AG Stadthausstrasse 119 CH-8400, derisa të premten nga ora 10:00.
Filmi ‘Gardhi’ është bashkëprodhim i shtëpisë filmike kosovare N’art, Sacrebleu Productions nga Franca dhe Woof Films nga Kroacia, dhe është përkrahur financiarisht nga Qendra Kinematografike e Kosovës, Cinema Fondacioni – Region Ile De France, dhe me mbështetje nga Komuna e Prishtinës.
linku
https://web.facebook.com/ShortFilmFence/videos/2184299921581296/

Burimi: https://www.albinfo.ch

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *