Shkup: Arestohen 13 persona, konsumuan lëndë narkotike në një festë pas orarit te lejuar

Shkup: Arestohen 13 persona, konsumuan lëndë narkotike në një festë pas orarit te lejuar

Gjatë ditës së djeshme nëpunës policorë nga Sektori për krim dhe Sektori për tregti të paligjshme të drogës në bashkëpunim me Sektorin për Punë të Brendshme Shkup rreth orës 21.30, me leje paraprake nga gjykata Themelore Shkup kanë kryer bastisje në një banesë në qendër të Shkupit në pronësi të një personi juridik. Gjatë bastisjes janë kapur 13 persona të cilët kanë marrë pjesë në një festë ditëlindjeje, prej të cilëve më i riu është 21 vjeçar dhe më i vjetri 31 vjeç. Gjatë bastisjes janë gjetur paketa me kokainë, marihuanë, ekstazë, amfetaminë, vaj hashashi dhe lloje të tjera të drogave
Janë arrestuar personat me iniciale M.K(22), V.A(28), M.I(28), S.G(23), R.J(22), R.V(31), G.A(23), N.K(22), P.G(27), M.I(21), N.SH(23), T.P (22) DHE V.M(23).
Një pjesë e tyre janë kapur duke konsumuar lëndë narkotike. Kundër këtyre personave do të ngritet parashtresë adekuate deri tek Prokuroria kompetente./shenja/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *