Shkup, policia shqipton qindra sanksione në trafik

Shkup, policia shqipton qindra sanksione në trafik
Foto: Ilustrim

Ministri e Punëve të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 245 sanksione në trafik. Për tejkalim të shpejtësisë së lejuar janë dënuar 39 shoferë.

35 persona janë sanksionuar për vozitje pa patentë shoferi, ndërsa 11 për mos përdorimin e rripit të sigurisë.

10 gjoba janë vendosur për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, pesë për vozitje nën ndikim të alkoolit dhe 69 gjoba për parkim të paligjshëm.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *