Shtrenjtohet benzina, dizeli mbetet i njëjtë

Shtrenjtohet benzina, dizeli mbetet i njëjtë
foto;google.com/

Në Maqedoninë e Veriut, nga mesnata do të shtrenjtohet benzina, ndërkaq nga dizeli mbetet i njëjtë.

Benzina, nga mesnata do të shtrenjtohet për një denarë në litër.

Këtë vendim e solli Komisioni Rregullator për Energjetikë, dhe sipas tij:

çmimi i EUROSUPER 95 do të jetë 67 denarë për litër, EUROSUPER 98 do të shitet për 69 denarë për litër.

EURODIZEL do të vazhdojë të mbajë çmimin 55 denarë për litër, ndërkaq vaji ekstra i lehtë 44.5 denarë./TV21

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *