Si të bëni tryezën tuaj të ngrënies të duket mbretërore

Si të bëni tryezën tuaj të ngrënies të duket mbretërore

Momenti i mbledhjes i të gjithë anëtarëve të familjes rreth tryezëz së ngrënies, është një nga momentet më të bukura dhe të dashura të ditës. Ky moment i çmuar, merr edhe më tepër vlerë kur atij i kushtohet më shumë rëndesi duke përgatitur gjithçka deri në detaje.

Zonjat e shtëpive gjithmonë duan që gjithcka në shtëpinë e tyre të shkëlqejë dhe të jetë në perfeksion. Një detaj, të cilit jo gjithmonë i kushtojmë vëmendje, është pamja e tryezës së ngrënies. Sidomos kjo vlen edhe në rastet kur miqtë tanë janë të ftuar për të ndarë bashk ndonjë vakt.

Ja disa modele të thjeshta që do tiu ndihmojnë të krijoni edhe idetë tuaja.

pink table setting

 

 

Table bleue

| Hydrangea-inspired Blue and White Tablescape | If you're looking for Easter dinner or spring table ideas, this blue and white table setting has a hydrangea centerpiece that is perfect for the occasion. The blue and white place setting is really pretty, too.

 

Another memorable Thanksgiving celebration with loved ones! The past few years we have celebrated Thanksgiving at the Dacha. This year ou...

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *