Sot nënshkruhet marrëveshja me Bechtel-Enka

Sot nënshkruhet marrëveshja me Bechtel-Enka

Sot, me fillim prej ora 13:00 në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut do të nënshkruhet memorandumi i mirëkuptimit midis Qeverisë dhe kompanisë Bechtel-Enka për ndërtimin e korridorit 8 dhe 10.

Pas kësaj konferencë për shtyp do të mbajë zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi dhe ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski./TV21/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *