Spasovski: Kemi plan për natën e 31 dhjetorit

Spasovski: Kemi plan për natën e 31 dhjetorit

Ministri i MPB-së në ‘Studio 10’ u bëri thirrje qytetarëve që të festojnë festat e fundvitet në mënyrë të përgjegjshme pa pasur grupime.

“Për një familje me 4, 5, 6 anëtarë nuk është problem, problem është se shtëpitë në vendet turistike jepen për 20, 30 madje edhe për 40 persona.Reklame

Tani numri i këtyre shpalljeve ra dukshëm menjëherë pasi nisëm me thirrje dhe kontrolle.

Ne kemi plan të posaçëm për natën e 31 dhjetorit si dhe për ditën e ardhshme, më 1 janar”, tha Spasovski.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *