Stilistja franceze krijon një koleksion të fustaneve unike…

Stilistja franceze krijon një koleksion të fustaneve unike…

Sylvie Facon, një krijuese dhe stiliste e modës nga Arras, Francë qep fustane nga pëlhura që ajo ka krijuar duke i kushtuar një vëmendje të veçantë deri në detaje.

 

Veshjet nga Facon rrjedhin nga punimet shumë romantike deri tek fustanet e modës së lartë të bëra nga rrotat e librave, duke nxjerrë në pah shkathtësinë e jashtëzakonshme të stilistëve.

 

/Përkthyer nga bonzo.info/

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *