Studioni për Master në Gjermani

Studioni për Master në Gjermani

Përballuni me sfidat dhe nevojat e mediave sociale dhe aplikoni për të vazhduar studimet master në Gjermani ne drejtimin Shkencat kompjuterike në Mediat Dixhitale ose ne Ndërveprimet Njeri-Kompjuter.

Aplikimet në datë 26 Mars 2019

Për më tepër klikoni këtu

Image result for bauhaus-universität weimar

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *