Sulmohet drejtori ekonomik në spitalin e Tetovës

Sulmohet drejtori ekonomik në spitalin e Tetovës

Drejtori ekonomik i spitalit të Tetovës është sulmuar fizikisht nga një punonjës i punësuar në sigurim.

Ai ka qenë i sulmuar nga N.S në momentin kur ka dalë nga zyra e tij, ndërsa më herët dy personat në fjalë kanë pasur diskutime verbale nëpër shkallë.

Nga policia vërtetuan ngjarjen dhe njoftuan se po ndërmerren masa./Telegrafi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *