Një sfilatë magjike në Tiranë: personazhe VIP dhe një histori e veçantë dashurie!

Një sfilatë magjike në Tiranë: personazhe VIP dhe një histori e veçantë dashurie!

Nëse mbrëmjen e djeshme keni parë disa drita vezulluese në Tiranë, dijeni që ishin pjesë e një bote çudirash. Geraldina Sposa organizoi sfilatën e përvitshme të fustaneve të nusërisë, që gjithnjë kanë sjellë një standard tjetër. Entuziazmi i të ftuarve...
read more
Vajza më e bukur në botë tashmë është rritur, shikoni si duket

Vajza më e bukur në botë tashmë është rritur, shikoni si duket

Thylane Blondeau, është cilësuar si vajza më e bukur në botë kur ishte vetëm 6 vjeçe. Ajo tashmë është 16, dhe vazhdon të mbetet një vajzë mjaft e bukur. Thylane Blondeau, është cilësuar si vajza më e bukur në botë...
read more