Ditëlindja e pejgamberit tonë!

Ditëlindja e pejgamberit tonë!

Sot para 1448 vitesh lindi Muhamedi s.a.v.s, bekimi i njerëzimit. Paqja dhe mëshira e Allahut xh.sh, qoftë mbi të dhe familjen e tij!
read more
Babai ia uron Dua Lipës ditëlindjen me një foto nga fëmijeria

Babai ia uron Dua Lipës ditëlindjen me një foto nga fëmijeria

Këngëtarja shqiptare, Dua Lipa, po feston ditëlindjen e saj të 22-të. Bukuroshja nga Prishtina po feston ditëlindjen e saj dhe nuk kanë munguar urimet nga miqtë dhe më të dashurit e saj. Është babai i saj Dukagjini që ka publikuar...
read more
Pse ditëlindja e Mbretëreshës ndryshon datën çdo vit?

Pse ditëlindja e Mbretëreshës ndryshon datën çdo vit?

Një nga çuditë e tjera të pallatit mbretëror është ndryshimi i datës së ditëlindjes zyrtare të Mbretëreshës, çdo vit. Duket bizare kur e dëgjon, por kjo është një traditë që ka nisur prej shekujsh, e nuk kishte se si Elizabeta...
read more