“Kufiri na ndan, por është kombi ai që na bashkon”

“Kufiri na ndan, por është kombi ai që na bashkon”

28 Nëntori i këtij viti i gjeti shqiptarët në një ndër disfatat më të mëdha të këtyre viteve, tërmeti i së martës. Pasojat e këtij tërmeti ishin të tmerrshme, si në viktima e si në gjëra materiale, por ky tërmet...
read more
​Pse është e rëndësishme ta dimë se çfarë lloji të gjakut kemi?

​Pse është e rëndësishme ta dimë se çfarë lloji të gjakut kemi?

Lloji i gjakut është një karakteristikë e trashëgueshme dhe e pandryshueshme për njerëzit. Mund të ndikojë në tërë jetën tonë, por jo të gjithë e dinë se çfarë lloji të gjakut kanë. Ka shumë arsye pse kjo duhet të ndryshojë,...
read more
Ushqimet më të mira për presionin e lartë të gjakut!

Ushqimet më të mira për presionin e lartë të gjakut!

Presioni i lartë i gjakut prek të rinjtë, të rriturit dhe të moshuarit. I ashtuquajturi ‘vrasësi i heshtur’, shpesh nuk ka shenja paralajmëruese, ndaj ju duhet të tregoni vetë kujdes me ushqimin që hani. Dritare.net ju tregon më poshtë disa ng...
read more
Miqtë më të mirë kanë këtë grup gjaku. Zbuloni disa fakte interesante!

Miqtë më të mirë kanë këtë grup gjaku. Zbuloni disa fakte interesante!

Në këtë artikull do ju sjellim disa nga karakteristikat më kryesore të njerëzve që i përkasin grupit A të gjakut. Do habiteni, sa fakte interesante ka pikërisht për personat që kanë grupin e gjakut A. 1. Serioz, të durueshëm, të qetë...
read more