Samsungu do të krijojë SSD për gjeneratën e ardhshme të konzolave!

Samsungu do të krijojë SSD për gjeneratën e ardhshme të konzolave!

  Sony dhe Microsofti më herët kanë sugjeruar se do të përdorin solid state disqe në konzolat e veta të gjeneratës së ardhshme. Performancat e SSD, të cilat deri më tani kanë qenë ekskluzive për PC gaming, kështu do të...
read more