Divorci mund të jetë gjenetik dhe të trashëgohet përgjatë brezave

Divorci mund të jetë gjenetik dhe të trashëgohet përgjatë brezave

Sipas disa hulumtuesve, divorci mund të jetë gjenetik dhe të trashëgohet. Është fakti  njohur mirë se fëmijët e prindërve të shkurorëzuar janë më të prirë të shkurorëzohen sesa fëmijët e prindërve të cilët kanë qëndruar bashkë deri në vdekje, transmeton...
read more