Ja 5 gjërat që duhet të bëni çdo fillim jave!

Ja 5 gjërat që duhet të bëni çdo fillim jave!

Shumica e njerëzve e urrejnë ditën e hënë duke menduar se kanë një javë të gjata para dhe ideja se çdo mëngjes duhet të zgjohen për punë i lodh tej mase. Por në fakt është krejt e kundërta nëse ju...
read more
6 gjërat që i bëjmë çdo ditë dhe që plakin lëkurën tonë!

6 gjërat që i bëjmë çdo ditë dhe që plakin lëkurën tonë!

Lëkura është organi më i madh tek individët dhe të gjithë e dimë që bashkë me vitet që ikin, ajo riskohet mjaftueshëm nga zakonet tona të përditshme, stili i jetës, mënyra e ushqyerjes, sjelljet, gjendja emocionale, gjithçka që lidhet direkt....
read more
Kur jeni në çift, para miqve shmangni këto tri gjëra

Kur jeni në çift, para miqve shmangni këto tri gjëra

Kur dy njerëz janë të dashuruar, pjesa tjetër e njerëzve pothuajse nuk ekziston. Sjellja e këtillë i nevrikos njerëzit që ndodhen afër tyre, mirëpo për të shmangur këtë, çiftet gjërat private do të duhej t’i linin në shtëpi, transmeton Te...
read more
Gjërat që njerëzit e lumtur i kanë të përbashkëta

Gjërat që njerëzit e lumtur i kanë të përbashkëta

Lumturia është një gjë tejet interesante. Ka shumë hulumtime të cilat na tregojnë si ta arrijmë atë, e shumë tjera të cilat tregojnë se çfarë na e largon lumturinë. Prandaj, me qëllim që t’ju mbrojmë nga konfuziteti – më poshtë...
read more
Nëse ai bën këto gjëra ju do shumë

Nëse ai bën këto gjëra ju do shumë

1. Ata ndajnë ushqimin e tyre. Nëse ju kujtohet Joey nga “Miqtë,” një seri popullore përsëri në vitet ’90, ai kurrë nuk i ndau ushqimet e tij me askënd. Edhe në qoftë se ky person ishte një vajzë ai mund...
read more
Katër gjëra që duhet të bëni çdo mëngjes për të qenë më shumë produktivë

Katër gjëra që duhet të bëni çdo mëngjes për të qenë më shumë produktivë

Mënyra se si e nisni ditën tuaj mund ta ndryshojë gjithë vazhdimin e saj. “Nëse e filloni ditën me kaos, kështu do të vijojë dhe pjesa tjetër e ditës”, thotë Peggy Duncan, ekspert i produktivitetit personal. Ekspertët e produktivitetit dhe...
read more
Nëse në lidhjen tuaj po ndodhin këto gjëra, ka ardhur koha për tu ndarë

Nëse në lidhjen tuaj po ndodhin këto gjëra, ka ardhur koha për tu ndarë

Dëshira është e madhe që të gjithë të jenë të lumtur, por ndodh që ndarja të jetë prezente. Ja disa shenja që paralajmërojnë se së shpejti do ndaheni: 1. Ju qani shpesh Edhe vet nuk e kuptoni pse po qani...
read more
5 meshkujt që nuk do ju tradhëtonin kurrë

5 meshkujt që nuk do ju tradhëtonin kurrë

Bazuar në shkencë dhe në statistikë, këto janë shenjat që partneri juaj do t’ju qëndrojë besnik, pavarësisht rrethanave të jetës. Për të arritur këtë besnikëri, e shkuara, e tashmja dhe e ardhmja do të vihen në funksion, ndërsa ju gjithas...
read more
5 sekonda mund t’ju duken pak, por, në botë ndodhin këto gjëra

5 sekonda mund t’ju duken pak, por, në botë ndodhin këto gjëra

Pesë sekonda mund t’ju duken pak, por, në botë ndodhin shumë gjëra në këtë hark kohor kaq të shkurtër. Ja çfarë ndodh, nëse nuk e keni ditur… Konsumohen mbi 35,000 pije të gazuara si edhe 254 filxhan kafe Njerëzit konsumojnë...
read more
Meshkuj vëmendje, ju duhen vetëm pak gjëra për ta bërë për vete vajzën që doni

Meshkuj vëmendje, ju duhen vetëm pak gjëra për ta bërë për vete vajzën që doni

Femrat vështirë të kuptohen. Në momentin që takoheni, në mendjen e saj vërtiten shumë gjëra. Me fjalët dhe gjestet e duhura, shumë lehtë ju mund ta tërhiqni vëmendjen e saj. Mënyra si afroheni Truri i saj menjëherë e mat gjatësinë...
read more