Amerikanët dhe gjermanët nuk e kanë më pasaportën “më të fuqishme”

Amerikanët dhe gjermanët nuk e kanë më pasaportën “më të fuqishme”

Qytetarët e Japonisë dhe Singaporit kanë pasaportat “më të fuqishme” në botë dhe ndajnë vendin e parë kur bëhet fjalë për udhëtimin pa viza në vende të tjera. Shtetasit e këtyre vendeve pa viza mund të udhëtojnë në më shumë...
read more
Gazeta e njohur gjermane regjistron qenin si anëtar partie

Gazeta e njohur gjermane regjistron qenin si anëtar partie

Gjermanët që janë anëtarë të Partisë Socialdemokrate të vendit, nisën të martën të votojnë me postë për të vendosur nëse duhet të hyjnë në një tjetër koalicion të gjerë me kancelaren Angela Merkel apo jo Mbi 463 mijë anëtarë, duhet.....
read more