Plas në Gjermani

Plas në Gjermani

Në Gjermani është ende një ambient “i nxehtë” pas skualifikimt të gjermanëve që në grupet e Botërorit. Gjithë gishtat janë drejtuar nga Mesut Ozil duke e akuzar për mos impenjim. Ditët e fundit babai i tij e ka këshilluar të...
read more
Kjo është gjyqtarja që do të hyjë në histori të Bundesliga

Kjo është gjyqtarja që do të hyjë në histori të Bundesliga

Emri i saj është Bibiana Steinhaus dhe priitet ‘të hyjë në histori’ në futbollin gjerman. Ajo do të bëhet gjyqtarja e parë grua, që do të drejtojë një ndeshje në Bundesliga. Steinhaus, kështu do ta shkruajë historinë në takimin He...
read more
Programi Ndërkombëtar i Trajnimit Pasuniversitar në Mynih, Gjermani

Programi Ndërkombëtar i Trajnimit Pasuniversitar në Mynih, Gjermani

Programi Internacional i Trajnimit Pasuniversitar do t’ju japë një induksion të plotë në aktivitetet e ndryshme të një risiguruesi udhëheqës global dhe për të çuar përpara zhvillimin tuaj personal. Gjatë periudhes  24 muajoreshe ju do të ...
read more
Studime me bursë në Gjermani

Studime me bursë në Gjermani

Afati i aplikimit: 02 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: personat nga të gjitha disiplinat në të gjithë artet, shkencat humane dhe shoqërore Vendi: 15 prill – 15 korrik 2018, Gjermani Që nga viti 2016, SSRC, duke punuar në bashkëpunim me...
read more
Bursa në Universitetin Goethe të Gjermanisë!

Bursa në Universitetin Goethe të Gjermanisë!

Universiteti i Gjermanisë kërkon kandidatë që të bashkangjiten në programet MA ose MSc, të cilat janë thellësisht të përfshira në njësitë më të fuqishme të hulumtimit. Qëllimi i bursës është që të nxisë karrierën tuaj akademike, t&#82...
read more
Studime postdoktorature në Gjermani

Studime postdoktorature në Gjermani

Afati i fundit i aplikimit: 01 Tetor 2017 Kush mund të aplikojë: studiues nga shkencat humane, shkencat politike dhe shoqërore, shkencat e arsimit apo ligji që kanë  një doktoraturë dhe kanë njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze Bursa ofron: n...
read more
Vend i lirë punësimi në Gjermani!

Vend i lirë punësimi në Gjermani!

Pershkrimi i punes Punësim të përhershëm në Gjermani Kërkohen urgjentisht te interesuar për punesim te perhershem ne Gjermani me kontrate pune minimalisht 3 vjecare. Pozicionet e meposhtme kerkohen sa me parë: 1-Mekanik per mirembajtjen e pajisjeve te ...
read more
Praktikë e paguar në Gjermani

Praktikë e paguar në Gjermani

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: të diplomuarit universitarë (Bachelor, Master, PhD) Përfitimet: stazh i paguar 2 vjeçar Programi Ndërkombëtar i Trajnimit Pasuniversitar do t’ju japë një induksion të plotë në aktivitetet e n...
read more
No Image

Thirrje për trajnim në Gjermani

Në kuadër të programit ERASMUS + hapet thirrje për dy pjesëmarrës të moshës 18+ për pjesëmarrje në kursin e trajnimit për puntorët dhe udhëheqësit e rinj me tutull “Respond to your NEET” në Wuppertal, Gjermani në periudhën prej 9 ...
read more