Ekspertët e gjuhës së trupit shpjegojnë pozën e çuditshme të princit Harry me Melania Trump

Ekspertët e gjuhës së trupit shpjegojnë pozën e çuditshme të princit Harry me Melania Trump

Është cilësuar si një fotografi që fliste sa qindra fjalë…Princi Harry dhe Zonja e Parë e Amerikës, Melania Trump, kanë pozuar bashkë në një seri fotografish, në Invictus Games, këtë fundjavë në Toronto. Qendrimi i Melanias është normal, por ai...
read more