Komunikimi me qenin, si të kuptojmë gjestet me kafshën më të dashur

Komunikimi me qenin, si të kuptojmë gjestet me kafshën më të dashur

Koka, këmbët, trupi: çdo gjest është një pyetje. Empatia me të zotët nuk ka nevojë për fjalë. “Pse zotëria im nuk kupton atë që unë jam duke i thënë atij?” Qeni ynë na “flet”: në mënyrën e tij, me lëvizjet...
read more
Gjeste të vogla që e bëjnë partnerin të ndihet i vlerësuar

Gjeste të vogla që e bëjnë partnerin të ndihet i vlerësuar

Realisht janë gjëra të vogla… Përderisa një pjesë e bizhuterive apo një buqetë janë gjithmonë mbreslënëse, ndonjëherë gjëra të vogla – si snacks dhe masazh shpine – mund të bëjnë e tërë ndryshimin në marrëdhënien tuaj. Për këtë...
read more