Ismail Kadare – Ne Parkun qe Mbuluan Fletet

Ismail Kadare – Ne Parkun qe Mbuluan Fletet

Në parkun q’ë mbuluan fletët Të dy ne ecim qetësisht, Pas shijes saj ka shtruar vjeshta Qilim të verdhë natyrisht. Dhe ndoshta si një ëndërr e zbehtë Ju fanit një muzg i vonë Ky park q’ë kan’ mbuluar fletët Ku...
read more
Digjni gjethet e dafinës për shumë përfitime shëndetësore

Digjni gjethet e dafinës për shumë përfitime shëndetësore

Është përdorur qysh nga kohët e lashta për të nderuar fituesit e Lojërave Olimpike. Gjethet e dafinës janë shumë më tepër sesa vetëm një erëzë dhe ka një traditë shekullore që janë pjesë e mjekësisë natyrore. Vetitë e tyre unike...
read more