10 nga gjiret më të bukur në botë (Foto)

10 nga gjiret më të bukur në botë (Foto)

Gjiret detare, në një përkufizim të thjeshtë janë thellime të shprehura qartë në vijën bregdetare, ku pjesët e oqeaneve ose të deteve nga tri anët janë të kufizuara me tokë. Ata ofrojnë strehim për anijet dhe njerëzit nga moti i...
read more